Nytt ärendeMina ärenden  English * = obligatoriska fält

Välkommen till IT Helpdesks sida för felanmälan, frågor och förslag! Här kan du även anmäla Pingpong- och andra IKT-ärenden.

FAQ och manualer - Självservice datorkonto - Servicearbete/störningar fredagar och söndagar - Belöning för goda förslag - Information om servicenivåer och åtgärdstider - Mina ärenden (kräver inloggning)

Om du (som är personal) vill göra en beställning av t ex användarkonto, dator, telefon eller annan IT:
använd Serviceportalen på intranätet.

Användarinformation
  Användarnamn
  Anmälare

E-mail

Telefon
  Mobil
  Avdelning
  Placering

Datorinformation
  Datornamn
  Datorklass
  Programpaket

Ärendeinformation
  Rubrik
  Beskrivning
  Övrigt/Önskemål
  Telefonkontakt   Ska anmälaren kontaktas innan åtgärd.
  SMS (ange nummer i fältet Mobil)   Skicka SMS när ärendet avslutas.
  Bifogade filer
Fil 1Fil 2Fil 3Fil 4Fil 5Fil 6

Driftinformation
Uppdaterad 2017-11-13 15:01:31
Skapad 2017-11-09 13:44:20
Disruptions due to maintenance work may occur on Sunday Nov 19 from 6.00 to 17.00. Programs/files on the network may be unavailable.